středa 6. března 2019

soutěž: MAMAFEST / Dva lístky pro Tebe a Tvou kamarádku!

Mám velkou radost, že měl první ročník MAMAFESTu tak velký úspěch, že se už v sobotu budeme moci potkat na druhém - 9. března 2019 od 9 do 18hod v divadle Venuše ve Švehlovce.

MAMAFEST je celodenní akce. Čeká vás den plný přednášek, konzultací a networkingu. Letos je akce určená zejména maminkám, které začaly nebo se chystají na mateřské podnikat. Myslím, že užitečné informace ale zazní i pro ty, které jsou jakkoliv aktivní zejména na sociálních sítích. Nebo se prostě jen můžete přijít podružit s ostatními maminkami. Já měla to štěstí, že jsem si loni krásně popovídala se spoustou zajímavých osobností včetně Pavly Dandové. Vyměnila jsem si kontakty se spoustou maminek, které se věnují PR, píší blog nebo mají eshop s nějakým zajímavých zbožím.


Co druhý ročník Mamafestu nabídne?
Přednášky jsou zaměřené na byznys, cenotvorbu, time-management i na témata on-line marketingu – sociálních sítě, copywriting. 
Připraví si je pro vás: 
* mentorka a konzultantka pro podnikatele Margareta Křížová
* marketingová čarodějnice Madla Čevelová
* copywriterka Monika Trojanová
* specialistka na sociální sítě Klára Mouchová
* event managerka Aneta Martinek.

Těšte se na dvě panelové diskuze:
* Jiří Rostecký si bude povídat s e-shopařkami Petrou Plemlovou, Jitkou Plevovou a Valinou Kociánovou.
* Michaela Záleská pozvala tři mamablogerky: Katku Osičkovou, Barboru a Míšu Kněžkovou.

S konzultanty pak můžete probrat: 
* svoje nápady na podnikání s Luckou Václavkovou
* SEO tipy a triky s Ondrou Andrem z GetFound
* UX vašeho e-shopu s Adamem Ježkem z GetFound
* fonty a které použít na svém webu s Andreou Grigerovou,
* jak dělat PPC prozradí Jana Vnoučková, 
* dotazy na téma daně s Lucií Krausovou

Probereme také možnosti e-shopových řešení, naším partnerem je opět Shoptet. Také se budete moci pobavit se specialisty s firmy Domena.cz na téma domén a hostingu. 

A také se představí se svými příběhy čtyři podnikatelky. Úspěch na Hithitu prozradí Jana Červenková, o dětských hračkách bude mluvit Marie Haklová, o prodeji paruk Blanka Pelcová a o Vesnických dobrotách Jana Kuntošová

Večer se společně seznámíme a popovídáme u vína. V tombole na vás čekají dárky od partnerů například Invia, ScutumWear nebo Biorytme

Cílem Mamafestu není jen nabírání zkušeností, ale i samotné propojení a seznámení s dalšími lidmi, kteří také podnikají. Podívejte se na stránky, přidejte se k události na Facebooku, kde sdílíme aktuální informace. Pokud máte dotaz, připomínku, chcete spolupracovat, rovnou nám napište na adam@getfound.cz, iva@getfound.cz.

CHCEŠ VYHRÁT DVA LÍSTKY - PRO TEBE A TVOU KAMARÁDKU? SOUTĚŽÍME NA INSTAGRAMU!