čtvrtek 1. března 2018

event: MAMAFEST + SOUTĚŽ

Krásný první březnový den!
Dnes tu pro vás mám pozvánku na jednu úžasnou březnovou událost - MAMAFEST, který se bude konat v sobotu 17.3.2018 v Praze - Holešovicích.
"MAMAFEST je minikonference zaměřená na ženy/mámy, které čeká návrat do pracovního procesu. Zaměřili jsme se jak na ty, co chtějí začít podnikat, tak i na maminky, které hledají zaměstnání nebo přivýdělek. A dostane se i na neziskový sektor, kde jsou ženy velmi aktivní." 



Přijďte se potkat, seznámit, inspirovat, poradit, posbírat cenné informace a nápady, vyslechnout si příběhy maminek, které se nebály a ono to vyšlo! Touha vás táhne do neznáma? Pojďte se připravit a vykročte správnou nohou a hlavně správným směrem. Nejde jen o práci, jde o to, abyste dělaly, co vás baví, naplňuje, v čem vidíte smysl a co vám nenaruší chod rodiny, nebo manželství.

Na co se na Mamafestu můžete těšit? Na přednášky i reálné příběhy jiných maminek
Na programu bude: 
Lucie Václavková poradí s nastavením podnikání - chcete začít? Přijďte si ji poslechnout. 
Miriam Vránová - zkušená PRistka, která radí ostatním ženám, jak vést a zakládat neziskovky.
Zora Arazimová - pracuje 6 let v v oboru HR, zároveň založila neziskovou organizaci Genixa, kde pořádají workshopy na témata související s hledáním zaměstnání. 
Tereza Veselá - určitě ji znáte jako blogerku Madame Coquette, nyní se věnuje profesionálnímu focení. Zajímá vás její příběh? 
Pavla Dandová je také blogerka, kromě toho vede kurzy o nošení dětí a založila nadační fond S lehkou hlavou
Lucie Šálená si založila e-shop s hračkami Chytrá opička. Co vše vedení e-shopu znamená? 
Jana Hejnicová nastoupila do startu-pu Dodo. Jaké to pro ni bylo nastoupit do zaměstnání? Jak se připravovala na pohovor? I ona ale chystá vlastní projekt pro mámy Mamarket
Petra Uharček se věnuje blogování už několik let, z jejího blogu Myhomestyle se postupně také vyčlenila část s e-shopem. Kde bere nápady a čas na tvorbu? 
Gabinu Hrdina si vybavíte, když se řekne houpací prkno. Její značka Utukutu proráží do celé Evropy, přitom začínali teprve v roce 2014. Je složité vyrobit a prodat vlastní hračky?
Sháníte brigádu nebo přivýdělek? Na programu vystoupí také Aneta z Mavimi - projektu, který dává maminkám možnost získat práci na flexibilní úvazek. Zájem je i o přednášku na téma založení e-shopu.
Lístek stojí jen 250 Kč a máme jich na prodej celkem 80.
V ceně jsou nejen přednášky, ale taky malé občerstvení a poukázka na kávu.
V tombole můžete získat třeba kupón na dentální ošetření od Canadian Medical, termotriko české značky ScutumWear, růžový diář Doller, roční pronájem e-shopu od Shoptetu, láhev růžového vína i poukázku od Feeda nebo Biana.

Pokud vás MAMAFEST zaujal, moc ráda se na něm s vámi potkám. A pro jednu z vás tu mám lístek ZDARMA!
  • Dejte "To se mi líbí" fb stránce Můj fialový svět BLOG
  • Sdílejte veřejně na fb tento příspěvek
  • Do komentářů mi napište: Čím vás MAMAFEST zaujal nejvíce, proč bych měla vybrat právě vás?
  • Nezapomeňte připsat kontaktní email
  • Soutěž končí 8.3.2018 ve 23:59, následující den vyberu výherce 
HODNĚ ŠTĚSTÍ!

1 komentář:

  1. aky super program! skoda ze ho vidim az teraz po 2 rokoch neaktualne :D chysta sa este nahodou nieco take?

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥