pátek 31. srpna 2018

recenze: Antonie & Emma / Houpací kůň FUTU set + SLEVA

Ve spolupráci s českou firmou Antonie & Emma, která vyrábí originální hračky stvořené pro generace, vám přináším recenzi setu houpacího koníka FUTU, který je vlastně takovou dřevěnou důmyslnou skládačkou 3v1 - houpací prkno, odrážedlo a houpací koník, ale také unikátní slevový kód, protože vás  jejich produkty zaujaly už v prvním článku, a o slevu byl velký zájem. Tady tedy je 15% sleva na koníka FUTU set 3v1 s kódem: mujfialovysvet (platí od 31.8.2018 do 3.9.2018)
originální české hračky stvořené pro generace


Houpací kůň FUTU
Kompletní set obsahuje: houpací prkno, dřevěné odrážedlo, houpacího koně, stojan na zeď a nápis na přání (my máme na koníkovi "Můj fialový svět" jako odkaz a vzpomínku na naší tvorbu ♥)
Celý set je propracovaný do nejmenšího detailu.
Jako HOUPAČKA
Tuhle variantu má nejradši Stellinka. Koník je tak akorát vysoký, aby na něj už ve svých třinácti měsících dokázala sama nasednout. Nechávám jí ho v předsíni, kde si na něj prostě čas od času sama nasedne a pohoupe se. Koník je stabilní, má praktická madýlka, za které se i takhle malé dítě pohodlně drží. Houpání není nijak divoké, že byste museli trnout, jestli se dítě nevyklopí nebo nepřevrhne, zároveň je to ale dostatečná zábava a na pár minut je i s takovouhle divoškou vystaráno. Vyfotit pro vás nějak pěkně to hemžení byl ale docela nadlidský úkol.
Tobíka koník taky baví, ale už má raději jeho akčnější variantu. ↓
Jako ODRÁŽEDLO
Odrážedlo moc baví oba. Zvládne se na něm vozit v pohodě už i Stella. Člověk by nemyslel, že bude opravdu tak skvěle jezdit nejen na podlaze nebo asfaltu ale dokonce i v terénu. To je jeho velká výhoda. Děti s ním řádí na zahradě moc rádi a Tobík často pokoří nějakou výzvu. Sjezd kopce byla jedna z nich. Radši si na to vzal helmu, ale všechno dobře dopadlo a měl i celkem obstojný čas. Jediné mínus je občas fakt, že koník umí jet jen rovně. Je tedy určený spíš na takové pohrání někde v parku nebo na zahradě než na pořádnou vyjížďku.
Kolečka se na koníka přidělávají snadno. Stačí jen povolit takové obří dřevěné šrouby, kterými je prkno přichycené ke koníkovi, s čímž nám pomohl tatínek. Prkno pak jen prohodíte za kola a máte z jedné zábavy hned dvě - odrážedlo a houpací prkno.
Jako HOUPACÍ PRKNO
Tak tady z té varianty jednoznačně vychází jako vítěz Tobík. Stella zatím tápe. Tobík vymýšlí. Největší hit bylo houpací prkno na trampolíně. Pro jistotu jsem mu nechala tu helmu. Houpe se na něm vleže, vestoje, ale teď už ho samozřejmě nejvíc baví skoky a hupy na trampošce.
A musím se přiznat, že houpací prkno si občas půjčuju i já.

Jako HOUPACÍ PRKNO + ODRÁŽEDLO
Využití má ale houpací prkno opravdu mnoho, děti se na něm nemusí jen houpat, probouzí jejich fantazii a donedávna nudné hry s vláčky jsou najednou zase v kurzu. Když zkombinujete odrážedlo a houpací prkno, vznikne parádní dráha pro autíčka nebo vláčky, skluzavka nebo tunel na prolézání a podjíždění. A s tím si vyhrají oba a dlouho! 
Doufám, že se vám tahle fotostory o našem dovádění s koníkem líbila a pokud jako my dáváte přednost dřevěným hračkám, které mají smysl, využijte slevový kód, který jsem si pro vás vyprosila. Je to akce, která se pravděpodobně nebude jen tak opakovat! A ne, nemám z této akce žádnou provizi, chtěla jsem udělat jen laskavost a radost těm z vás, které si o slevu psaly. Ale myslím, že je to prima tip i pro vás ostatní. Konec konců září na krku, zima a Vánoce se nezadržitelně blíží. A já třeba raději pořídím jednu větší, za to smysluplnou hračku, než tuny plastových nesmyslů. Koník pomáhá dětem rozvíjet motoriku, stabilitu, pohybové dovednosti, ale i fantazii, kreativitu. Má pod sedlem dokonce tajnou schránku na poklady, kterou jsme zatím nechaly skrytou, ale až Tobík s nějakým pokladem přijde, vím, kam ho spolu schováme. 
A taky je v setu praktický a moc hezký "věšák", díky kterému si koníka můžete přichytit na zeď. Ten u nás ale zatím také na svou příležitost čeká, protože jak víte, jsme stále v přechodném bydlení. Jak vypadá koník na zdi, se můžete podívat na Antonie Emma instagramu, kde je to moc hezky zachyceno.
Jak se vám koník v setu líbí?

1 komentář:

Děkuji ♥