čtvrtek 2. února 2017

BABY BLOG: 24. týden těhotenství / pohlaví miminka, těhotenská cukrovka

Moc vás zdravím! V dnešním videu z 31. ledna a 24. týdne těhotenství se mimo jiné dozvíte, jak se cítím, z čeho mám obavy, zda víme pohlaví miminka, jak trávíme zimu a rozpovídala jsem se i na téma těhotenská cukrovka.

Doufám, že se vám video líbilo a určitě mě neváhejte zavalit dotazy a napište mi nějaké tipy, podle čeho bysme mohli pohlaví miminka poznat i bez doktorů! ;)

3 komentáře:

  1. Ahoj :-) Video se Ti opět povedlo! :-) Držím palce, ať je test na cukrovku v pořádku a jak jsi očekávala - opravdu není čeho se obávat! :-) Hlavně mít u sebe jídlo a pití a jakmile budeš moct, tak to spořádej. :-)
    Babské rady, co na mě fungovala - udělat kyvadlo z prstýnku, pokud se nad bříškem pravidelně začne kroužit jako v mém případě, bude to holčička. :-)
    Bříško máš krásné! Že tloustneš Ti jen přijde, jsi drobná a nejsi zvyklá mít pár kilo navrch (i když to v Tvém případě není!!!). Miminko roste jak má, Tobík byl menší miminko, proto se Ti to zdá. :-)
    A když už jsme u toho bříška, ráda bych viděla v příštím článku nebo videu porovnání - fotku v těhotenství s Tobíkem a aktuální fotku...možná by bylo hezké to udělat ve stejném oblečení, nebo na stejném místě :-)
    A otázka, kterou bych měla je porodnice, ve které ses rozhodla rodit? :-) Měj se krásně :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Prijemne videjko. Aj ked som čakala na to, že nám prezradiš to pohlavie, no snád nabuduce.
    Tie babské povery, u mna sa napr potvrdilo špicaté bruško = chlapček, chut na mäso, polievky a sýte jedlá = chlapček, krajšia plet = chlapček. Vela veci na mna sedelo, z týchto povier, niečo na tom asi bude.

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi pekne a hlavne zaujímavé video už sa teším kedy nám prezradis pohlavie. Inak neviem si predstaviť že ja raz budem nosiť malého človiečika :)

    Pozývam ťa na valentinsku súťaž.

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥