neděle 2. prosince 2018

3. den / Balíček doplňků stravy Uroval od Walmarku

Sponzorem třetího dne Adventního kalendáře se stává Walmark.

Walmark věnuje jednomu z vás balíček, který obsahuje doplňky stravy Uroval sirup a Uroval Akut plus. Je to trošku netradiční dárek, ale sama Uroval už nějaký pátek testuji a v tomhle období vám ho můžu vřele doporučit jako prevenci zánětu močových cest. V případě problémů je základem odpočinek a dodržování pitného režimu, aby se tak pročistily močové cesty. Zdravou stravu je tak v tomto období vhodné doplnit o šetrné doplňky stravy na přírodní bázi. Uroval nabízí řešení z přírody a je vhodný i pro těhotné a kojící ženy!
 
Uroval Manosa AKUT plus obsahuje ideální kombinaci látek přírodního původu - extrakt z kanadských brusinek a D-manosy, které se vstřebávají do krve, odkud jsou filtrovány do moči, jež vyplachuje močový měchýř. Kvalitní a dostatečný pitný režim napomáhá tomu, aby byly bakterie následně odplaveny ven z těla. Je navíc obohacený o lyzát bakterie E-coli. Je vhodný pro děti od 3 let i těhotné a kojící ženy! 
Uroval Megabrusinka FORTE sirup obsahuje velice kvalitní extrakt kanadské brusinky s vysokým obsahem proanthokyanidinů a monosacharid D-manosu. Forma koncentrátu je vhodná pro dospělé a děti již od 6. měsíců.

VÝHERCEM SE STÁVÁ:
GRATULUJI!

!POJĎ SI ZASOUTĚŽIT!
Prosím, čtěte následující text pozorně, i když přicházíte soutěžit třeba už poněkolikáté, v průběhu soutěže se může sem tam něco málo změnit a byla by škoda o výhru přijít!
  • Dej "To se mi líbí" stránce Můj fialový svět BLOG, ať Ti neutečou další soutěže a novinky z našeho světa
  • Do komentářů pod příspěvek zde na blogu napiš svůj mail, na který vás budu v případě výhry kontaktovat
    Komentáře, které nebudou obsahovat e-mailovou adresu do slosování zahrnu, výherce pak bude mít tři dny na to, aby se mi ozval sám, pokud tak neučiní, vylosuji výherce nového. Stejně tak pokud výherce nebude na můj e-mail s výzvou k zaslání svých údajů reagovat (viz pravidla níže).
  • Soutěž je pro čtenáře s doručovací adresou v ČR i SK! Nezapomeňte se zítra přijít podívat, zda jste měli štěstí nebo si zasoutěžit o další krásné výhry. ;)
  • Zapojit se můžete pouze dnes 2.12.2018 od 00:01 do 23:59, komentáře přidané později budou smazány a nebudou zařazeny do slosování!
  • Sdílejte soutěž veřejně na facebooku a zvyšte svou šanci na výhru! Do druhého komentáře však musíte přidat odkaz na sdílený příspěvek nebo alespoň na svůj facebookový profil, kde půjde soutěž dohledat, ideálně v popisku označte i stránku mého blogu, aby se mi sdílený příspěvek lépe dohledával.
  • A uděláte mi radost, když nás budete sledovat i na Instagramu, to není povinné, ale budete mít malé plus, prostřednictvím instastories s námi navíc můžete být v každodenním kontaktu ;)
!SOUTĚŽ O HLAVNÍ VÝHRU!
Chceš se zapojit i do soutěže o hlavní výhru - týdenní pobyt v Chorvatsku v Apartmánech Galeb pro celou rodinu?
  • Splň vše uvedené výše u denní výhry 
  • Dej "To se mi líbí" stránce Apartmány Galeb
  • A přijď soutěžit zase zítra! Čím častěji se zúčastníš, tím větší šanci na výhru máš!
!HLAVNÍ VÝHRA
TÝDENNÍ POBYT v Chorvatsku v Apartmánech Galeb, apartmán č. 6  (2+1 dospělé osoby nebo max. 2+1+1 dítě do dvou let věku bez nároku na lůžko) v termínu dle výběru výherce a volných ubytovacích kapacit v období květen/červen 2019
Apartmánový dům se nachází v malém, klidném rybářském městečku Živogošće přímo u pláže. Všechny apartmány mají balkón/terasu s výhledem na moře, vlastní koupelnu a kuchyňský kout. U apartmánů je parkoviště s dostatečnou kapacitou pro všechny hosty. Hned pod domem je krásná široká oblázkovo-písčitá pláž. Termín v tomto období jsme vybrali záměrně. V květnu a červnu už bývá v této oblasti krásné slunné počasí a teplé moře, pro dovolenou s dětmi je to ideální období. A možná se tam i potkáme! 

Pokud jste tu prvně, pročtěte si pozorně princip soutěže a její pravidla! ↓
Pravidla a princip soutěže:
Soutěž probíhá na blogu mujfialovysvet.cz. Každý den od 30.11. do 24.12.2018 se na blogu v 00:01 otevře okénko/publikuje článek s výhrou/ami pro daný den.  Jednotlivé výhry budou v článku představeny a popsány (fotografie v článcích i ve videu mohou být pouze ilustrační, řiďte se textem v článku se soutěží!). O každou z výher budete moci soutěžit pouze v ten daný den. Soutěžit můžete každý den! Je jen na vás a na štěstěně, kolik dárečků letos vyhrajete. Každodenním soutěžením navíc zvýšíte i pravděpodobnost výhry hlavní ceny - týdenního pobytu v Chorvatsku v Apartmánech Galeb (apt.6). Výherce denní výhry budu losovat vždy co nejdříve po skončení soutěže a to náhodně ze všech platných komentářů (max. dva na osobu v případě veřejného sdílení soutěže na facebooku) prostřednictvím random.org. Jména výherců posléze doplním do článku s danou soutěží a výherce samotné neprodleně kontaktuji na uvedené mailové adresy. Pokud výherce mailovou adresu v komentáři neuvede, bude mít tři dny od vyhlášení na to se mi ozvat sám. V případě, že se výherce v daném čase o výhru nepřihlásí, budu losovat výherce nového. Stejně tak pokud mi výherce do tří dnů neodpoví na můj email a nepošle mi svou adresu, vylosuji po výzvě, kterou zveřejním na facebooku, náhradníka.  
Výherce hlavní výhry budu losovat tak, že 25.12.2018 nejdříve náhodně přes random.org vylosuji jeden ze soutěžních dní a následně pak z komentářů v daném dni i výherce hlavní výhry. Výhry se vám společně se sponzory budeme snažit odesílat co nejdříve, nicméně bohužel nemůžeme garantovat doručení všech výher do Štědrého dne. 
!HODNĚ ŠTĚSTÍ!

58 komentářů:

  1. kubelkova.eliska@gmail.com
    https://www.facebook.com/eliska.svobodova.9

    OdpovědětVymazat
  2. ChudobovaPeta@seznam.cz
    https://m.facebook.com/Malipribinacek

    OdpovědětVymazat
  3. sykorka.maru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. hhranolkakatka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Schejbalova12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. gabrisova.maria@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. K.Leifertova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. mk.michaela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. helena.xxxxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Cenkovakaterina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. redeba@seznam.cz sdílím pod svym celým jménem na Facebooku, Uroval je skvělý dárek do tohoto sychravého počasí.

    OdpovědětVymazat
  12. Šárka Korousová2. prosince 2018 v 16:38

    E-mail: korousovasarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárka Korousová2. prosince 2018 v 16:39

      Sdileno: https://m.facebook.com/sarka.korousova.7

      Vymazat
  13. Jana.koloma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  14. To je balíček přímo pro mě 😁. D.Lorkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Zdeňka Jurečková e:electromike@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Odpovědi
    1. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10212075566435741&id=1572055766

      Sdílím

      Vymazat
  17. janaanna18@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. falipe@centrum.cz
    Pavla H.

    OdpovědětVymazat
  19. Kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. kamilamakovcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. lenkakoc1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Charlie - charlotte.e@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  23. f.martina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  24. bohackovalucie1@gmail.com

    OdpovědětVymazat