úterý 4. prosince 2018

5. den / Dva balíčky od Mollers

V dnešním okénku se skrývají dva balíčky od Mollers.
Mollers Omega-3 rybí olej z tresčích jater s příchutí ovoce posiluje imunitu malých školáků a díky přítomnosti vitamínu D a dalších složek i činnost mozku, srdce a zraku. Většina dětí mám přes zimu nedostatek vitamínu D, protože v našich zeměpisných podmínkách není v tomto ročním období dostatek slunečního svitu, který tvorbě vitamínů z tuků pomáhá. Imunitní systém dětí je proto vhodné podpořit nejen pestrou stravou s dostatkem ovoce a zeleniny, ale i doplňky stravy s obsahem vitamínu D. Rybí olej Mollers je v tomto období vhodný zejména pro školáky, kteří mohou být na začátku školního roku vystaveni větší míře stresu, když se k tomu přičte sychravé počasí a další okolní vlivy, je na virózu zaděláno. Doporučená denní dávka je jedna čajová lžička. Nyní má rybí olej navíc příjemnou ovocnou příchuť.
Soutěžíme o 2x balíček - Mollers Omega 3 Natur olej 250ml + Mollers Omega 3 Ovocná příchuť pro děti  250ml


VÝHERCŮM GRATULUJI A BUDU JE KONTAKTOVAT NA UVEDENÝ EMAIL!

!POJĎ SI ZASOUTĚŽIT!
Prosím, přečti si následující text pozorně, i když přicházíš soutěžit třeba už poněkolikáté, v průběhu soutěže se může sem tam něco málo změnit a byla by škoda o výhru přijít!


  • Dej "To se mi líbí" stránce Můj fialový svět BLOG, ať Ti neutečou další soutěže a novinky z našeho světa
  • Do komentářů pod příspěvek zde na blogu napište svůj mail a připište, jak doma posilujete imunitu?
    Komentáře, které nebudou obsahovat e-mailovou adresu do slosování zahrnu, výherce pak bude mít tři dny na to, aby se mi ozval sám, pokud tak neučiní, vylosuji výherce nového. Stejně tak pokud výherce nebude na můj e-mail s výzvou k zaslání svých údajů reagovat (viz pravidla níže).
  • Soutěž je pro čtenáře s doručovací adresou v ČR i SK! Nezapomeňte se zítra přijít podívat, zda jste měli štěstí nebo si zasoutěžit o další krásné výhry. ;)
  • Zapojit se můžete pouze dnes 4.12.2018 od 00:01 do 23:59, komentáře přidané později budou smazány a nebudou zařazeny do slosování!
  • Sdílejte soutěž veřejně na facebooku a zvyšte svou šanci na výhru! Do druhého komentáře však musíte přidat odkaz na sdílený příspěvek nebo alespoň na svůj facebookový profil, kde půjde soutěž dohledat, ideálně v popisku označte i stránku mého blogu, aby se mi sdílený příspěvek lépe dohledával. Nezapomeňte i zde připsat svůj email!
  • A uděláte mi radost, když nás budete sledovat i na Instagramu, to není povinné, ale budete mít malé plus, prostřednictvím instastories s námi navíc můžete být v každodenním kontaktu ;)

!SOUTĚŽ O HLAVNÍ VÝHRU!

Chceš se zapojit i do soutěže o hlavní výhru - týdenní pobyt v Chorvatsku v Apartmánech Galeb pro celou rodinu? 

  • Splň vše uvedené výše u denní výhry 
  • Dej "To se mi líbí" stránce Apartmány Galeb
  • A přijď soutěžit zase zítra! Čím častěji se zúčastníš, tím větší šanci na výhru máš!


!HLAVNÍ VÝHRA

TÝDENNÍ POBYT v Chorvatsku v Apartmánech Galeb, apartmán č. 6  (2+1 dospělé osoby nebo max. 2+1+1 dítě do dvou let věku bez nároku na lůžko) v termínu dle výběru výherce a volných ubytovacích kapacit v období květen/červen 2019
Apartmánový dům se nachází v malém, klidném rybářském městečku Živogošće přímo u pláže. Všechny apartmány mají balkón/terasu s výhledem na moře, vlastní koupelnu a kuchyňský kout. U apartmánů je parkoviště s dostatečnou kapacitou pro všechny hosty. Hned pod domem je krásná široká oblázkovo-písčitá pláž. Termín v tomto období jsme vybrali záměrně. V květnu a červnu už bývá v této oblasti krásné slunné počasí a teplé moře, pro dovolenou s dětmi je to ideální období. A možná se tam i potkáme! 



Pokud jste tu prvně, pročtěte si pozorně princip soutěže a její pravidla!↓

 

Pravidla a princip soutěže:

Soutěž probíhá na blogu mujfialovysvet.cz. Každý den od 30.11. do 24.12.2018 se na blogu v 00:01 otevře okénko/publikuje článek s výhrou/ami pro daný den.  Jednotlivé výhry budou v článku představeny a popsány (fotografie v článcích i ve videu mohou být pouze ilustrační, řiďte se textem v článku se soutěží!). O každou z výher budete moci soutěžit pouze v ten daný den. Soutěžit můžete každý den! Je jen na vás a na štěstěně, kolik dárečků letos vyhrajete. Každodenním soutěžením navíc zvýšíte i pravděpodobnost výhry hlavní ceny - týdenního pobytu v Chorvatsku v Apartmánech Galeb (apt.6). Výherce denní výhry budu losovat vždy co nejdříve po skončení soutěže a to náhodně ze všech platných komentářů (max. dva na osobu v případě veřejného sdílení soutěže na facebooku) prostřednictvím random.org. Jména výherců posléze doplním do článku s danou soutěží a výherce samotné neprodleně kontaktuji na uvedené mailové adresy. Pokud výherce mailovou adresu v komentáři neuvede, bude mít tři dny od vyhlášení na to se mi ozvat sám. V případě, že se výherce v daném čase o výhru nepřihlásí, budu losovat výherce nového. Stejně tak pokud mi výherce do tří dnů neodpoví na můj email a nepošle mi svou adresu, vylosuji po výzvě, kterou zveřejním na facebooku, náhradníka.  
Výherce hlavní výhry budu losovat tak, že 25.12.2018 nejdříve náhodně přes random.org vylosuji jeden ze soutěžních dní a následně pak z komentářů v daném dni i výherce hlavní výhry. Výhry se vám společně se sponzory budeme snažit odesílat co nejdříve, nicméně bohužel nemůžeme garantovat doručení všech výher do Štědrého dne. 

!HODNĚ ŠTĚSTÍ!

85 komentářů:

  1. m.lysikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Jíme hodně ovoce a zeleniny, přes zimu si dáváme bylinkové sirupy. liskahana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Domacim rakytnikovym sirupem,otuzovanim a spoustou ruznorodeho ovoce a zeleniny ;-) helena.xxxxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Jíme hodně ovoce a zeleniny,chodíme ven za jakéhokoliv počasí a momentálně zkoušíme imunoglukany.Ale starší syn si že školky stejně nějakého bacila občas přinese 😉😐 sdagmar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Jíme zatím jen ovoce a zeleninu :-) labajova.romana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Synovi dávám probiotika, snažím se vařit zdravá jídla, žádné polotovary, smažené ani sladkosti mu nedávám. Chodíme denně ven. J.a.j.i.n.k.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. bajaik@seznam.cz kolostrum a chození za každého počasí ven ��

    OdpovědětVymazat
  8. U nás se snažím,aby holky jedly dostatek ovoce a zeleniny,hlavně čerstvé,taky si odšťavňujeme .No a pak pohyb venku.Zatím to zabírá ťuk,ťuk, ťuk .
    falipe@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Malicka letos nastoupila do skolky, tak jsme ted porad nemocni. Na posileni imunity pouzivame Glukanek sirup, ale zatim nemohu rict, zda pomaha... Andrea.Kabelkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Jime ovoce a zeleninu.Chodime take na pravidelne prochazky :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. purplekitten@seznam.cz
      https://m.facebook.com/jina.janoutova

      Vymazat
  11. ChudobovaPeta@seznam.cz
    Imunitu posilujeme otužováním.
    https://m.facebook.com/Malipribinacek

    OdpovědětVymazat
  12. Hodně ovoce a zeleniny, sirup Hlíváček;) ladyhawke@email.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Nociupije@seznam.cz
    S muzem uzivame probiotika a vit.c s sipkem, dcerka je mala tak ta hlivacek. A samozrejme jime ovoce a cesnek..

    OdpovědětVymazat
  14. Posledni roky nam nej ice zabiraji peruanske bylinky muna vira;-)haanyy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Snazime se jist petre, dost ovice, zeleniny. Chodime casto na prochazky, hybeme se.ale zadne pripravky zatim neuzivame. Jinak muj mail do souteze:zluchova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. nenuldaseznam.cz, otužujeme se a jíme hodně ovoce a zeleniny

    OdpovědětVymazat
  17. Snažím se jíst dostatek ovoce a kysané zelí a kdybych nebyla těhotná, tak si koupím multivitamin ;) teď každý den " zobu" Pregnafolin. Syn dostává multivitamín Pinky. A těším se, až začnu zase pravidelně chodit do sauny.
    lenule683@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Osobně miluji čaje, hlavně šípkový. Nebo zázvorový čaj, a hodn citrónu. Ten mackam hodně i do vody :)
    Můj e-mail: zemanovaalbi@seznam.cz, fb:
    https://m.facebook.com/albina.zemanova

    OdpovědětVymazat
  19. MichaelaTomsu@seznam.cz
    Snažíme se jíst dostatek ovoce a zeleniny, když je nouze pijeme zázvorový čaj, používáme med,dáme my dospělí trochu slivovicky 😁 Jinak bereme zároveň i preventivně vitamin C.

    OdpovědětVymazat
  20. verc27@email.cz.
    Děti dostávají multivitamín, probiotikum a imunoglukany a já se snažím vyvarovat stresu, protože ten imunitě také nesvědčí.

    OdpovědětVymazat
  21. K.Leifertova@seznam.cz Jíme hodně ovoce a zeleniny, pijeme rakytníkovou šťávu a šípkový čaj.

    OdpovědětVymazat
  22. Děláme si smoothie, chodíme ven i za ošklivého počasí, děti berou vitamíny.
    Jana.koloma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Jíme hodně ovoce a zeleniny, rakytník a bylinkové čaje.
    hegrovaeva@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Požužíváme už 3. rok imunoglukanový sirup, ale nejsem moc pečlivá, vždy si na něj vzpomenu, když už se něco hlásí. Ale i tak mám pocit, že pomáhá.
    katerina.mejstrikova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Nicifi@seznam.cz hodne dbam na zdravou vyvazenou stravu,samozřejmě hodne ovoce a zeleniny :) kojením snad take ode me ještě něco dostava (uz je mu 16m) a dával sirup s beta glukany :)

    OdpovědětVymazat
  26. Jíme hodně ovoce a zeleniny, otužujeme se při koupání. misu.mikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. nikyta159@seznam.cz
    Otužovánim, snažím se nás zbytečné nenastrojovat a taky ovocem.

    OdpovědětVymazat
  28. Zdeňka Jureckova e:electromike@seznam.cz vnoucata laduju ovocem ted hodne pomelo..jinak dcera Eva Mackova dava sem tam Martanky.

    OdpovědětVymazat
  29. Imunitu zatím nijak zvlášť neposilujeme, protože malá je zdravá a fit, teď v zimním období jsem akorát nasadila vitamin D3 od Terezie Company, Mollers mám taky v hledáčku, doma mám od nich zatím jen kapsle.
    Lenka F.
    lenka.cicha@email.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo a na FB jsem jako Lenka Fořtová (Cichá)

      Vymazat
  30. My kazdy den vsichni povinne lzici rybiho oleje od Mollers a sem tam pridame rakytnikove zelatinky od Terezie. A ta nejmladsi dostava kapicku vit. D, je to takove nase slunicko v kapickach :-) mira.sobotkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. 1denca@seznam.cz
    Já dávám dětem právě tetno olej od Mollers akorát ten s příchutí pro děti. Je perfektní, minulý rok děti nebyli ani jednou nemocní. Letos jsme to sice bez nemoci nezvládli, ale přece jenom začali chodit do školky, tak je to jasné. Ale na tento olej nedám dopustit, takže by to byla super výhra.

    OdpovědětVymazat
  32. Doma se snažíme jíst hodně ovoce a zeleniny. Pokud na mě a manžela začne něco lést bereme si silnou dávku vitamínu C v tabletách.
    kubelkova.eliska@gmail.com
    https://www.facebook.com/eliska.svobodova.9

    OdpovědětVymazat
  33. Ovoce, zelenina a hlavně na ven nosíme tradičně o vrstvu až dvě méně, než co vídám u lidí/dětí venku :)
    (na FB jako Verča Slovanská, mail info@veruce.cz)

    OdpovědětVymazat
  34. Jíme mooc ovoce a zeleniny vitamínové doplňky a chodíme ven za každého počasí :) kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Karelkromer@seznam.cz Rybi olej zname a pouzivame a muzeme jen doporucit

    OdpovědětVymazat
  36. Snažíme se jíst vyváženou stravu bohatou na vitamíny, hodně pohybu na čerstvém vzduchu, otužování a veselá mysl ������
    KinzlovaAndrea@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. mk.michaela@seznam.cz
    My na imunitu používáme rybí olej od Mollers a imunoglukan, chodíme hodne ven, nepřetápíme, jíme ovoce a zeleninu (to je u syna docela boj)

    OdpovědětVymazat
  38. kamilamakovcova@seznam.cz
    my posilujeme imunitu- hlíváčkem což dětem moc nechutná dáváme i želatinové medvídky s vitamíny a hlavně tedy otužujeme, v noci hodně větráme-spí tedy v chladném pokoji a ven je oblékáme méně
    u dospělých preventan a vitamíny z ovoce samosebou:-)

    sdílím:-)

    OdpovědětVymazat
  39. jajda69@centrum.cz
    snažím se hodně ovoce a zeleniny, taky vedu ke sportu, plavání a pohyb, přesto se nám infekce a virozy někdy nevyhnou,ale antibiotika měl Vojta jen jako malý

    OdpovědětVymazat
  40. Jime hodne ovoce,nepretapime, chodime hodne ven
    antaloval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Jíme citrusové plody, máme i vitamíny pro děti, i když jsem k nim ze začátku měla spíš odmítavý postoj. kulhanovap@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Odšťavňujeme ovoce i zeleninu, chodíme denně na delší procházky.
    edita.drabkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Samozřejmostí je hodně ovoce a zeleniny, chodíme denně ven skoro za každého počasí(při včerejší ledovce jsme teda byli rádi, že jsme se doklouzali jen do školky a zpátky :) ) A kvůli školce jsem ještě dětem přidala bylinkové kapky, občas probiotika, vit.D.
    sykorka.maru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Snažíme se chodit co nejvíc ven, jíme hodně ovoce a zeleniny a pijeme rakytníkový sirup od weledy :-) Maskova.D@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Papkame pravidelne zelenou potravu jecmen a chlorellu od Green ways..
    petpec@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Sdilim
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10212086068778293&id=1572055766
    Petpec@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Moje holky milují smoothie, takže jim je dělám na všechny způsoby.
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. janasetinova@centrum.cz
    Imunitu si všichni posilujeme vyváženou stravou, dostatkem ovoce a zeleniny.
    https://www.facebook.com/jana.setinova

    OdpovědětVymazat
  49. Jíme hodně ovoce a zeleniny, chodíme ven na čerstvý vzduch a sladíme pouze medem :) email: k.bedravova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Dobrý den, my posilujeme imunutu především zdravou stravou( ovoce-zelenina, ořechy atd.), pravidelnymi vycházkami min. 2x denně a také doplňky stravy jako je vit. C,D + jsme minuly rok vyzkoušeli kravské kolostrum a byli jsme moc spokojeni.
    effcakozelkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Zdravím, u nás doma se snažíme posilovat imunitu tím, že jíme hodně ovoce a zeleniny a otužijeme se. Ne vždy to vyjde a někdy nás přepadne rýma . Lucu.alexova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Imunitu posilujeme Hlivačkem a zelenina plus pohyb.
    gabrisova.maria@gmail.

    OdpovědětVymazat
  53. Občas sním kousek ovoce, jinak nic extra pro zvýšení imunity nedělám
    a.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  54. Šárka Korousová4. prosince 2018 v 13:40

    Používám ruzne doplňky stravy např. vitamín B, zelezo, omegu... Jím hodně zeleniny a mam dostatek pohybu. ��
    E-mail: korousovasarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Jsme každý den venku, i když je hnusně. Taky pijeme rakytníkový sirup, chodíme plavat i do sauny (od půl roku synáčka) a jíme pestře :)
    katerinavitu@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  56. hodne ovoce a zeleniny, vitamin C a probiotika Rmarci@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Zázvorový a rakytníkový sirup nás vždy vzpruží?
    Katka.volna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Snažíme se jíst dost ovoce a zeleniny, což se ne vždy daří. Dětem jsem koupila želé multivitamin na imunitu, co jí jen mladší, staršímu totiž nechutná :),tak dostává sirup na lepší imunitu. To mi připomíná, že bych ho měla zajít přikoupit, už jsme téměř na dně. Během podzimu a v zimě jíme více vitamín C v kombinaci se zinkem a snažíme se neprochladnout během procházek.
    lenka.cervenova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se, prvně se mi příspěvek nezobrazil, tak jsem publikovala znovu, a už tam byl. Sdílím na FB jako Lenka Červeňová
      https://www.facebook.com/lenka.ditetova

      Vymazat
  60. Kikisek015@gmail.com
    Cenu bys urcite hlavne vyuzily deti jelikoz dcerka ma oslabenou imunitu tak bere sirup na posileni a synkovy davam jenom martanky aby neco ze skolky neprinesl domu

    OdpovědětVymazat
  61. sach@cmail.cz
    kazdy den si dam 13km s nasim pejskem :-) Od te doby co ji mame jsem zdravy jako ripa

    OdpovědětVymazat
  62. https://www.facebook.com/profile.php?id=100012796756866
    zde je jeste sdileni na mem profilu:-)

    sach@cmail.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Kupuji preventan a k tomu stridam různé sirupy. suezi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  64. používám rakytník - jana.vitovcova@gnail.com

    OdpovědětVymazat
  65. Jíme hodně ovoce a zeleninu z naší zahrady.Kluci berou akorát D.

    OdpovědětVymazat
  66. Jíme hodně ovoce a zeleniny a děláme si ovocné šťávy :) Vendulkabv@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  67. Ovoce, zelenina a denne jsme venku. hm153@email.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Dávám holkám imunoglukan a zeleninu a ovoce, pobyt venku...jako všichni.

    OdpovědětVymazat
  69. Jíme hodně česneku a ovoce. Iwaneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. KaluzovaMajka@seznam.cz, a doma posilujeme imunitu tím, že jiné hodně ovoce a zeleniny. A syn se rád ve sprše otuzuje. A taky dávám synovi mikulaaskou nadílku od babičky, kapky z justu.

    OdpovědětVymazat
  71. Takova ta klasika ovoce, otuzovani, rakytnik a tak :) a zatim tuk tuk dobre

    Schejbalova12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. My doma hodně větráme, do manžela a syna se snažím cpát dost ovoce a zeleniny, bereme vit. D v kapkách a se synem chodím denně ven. Nemocem se občas neubráníme, ale snažíme se dělat pro zdraví co nejvíce. petra.ferencikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Dáváme si vitamín C
    jaaniickaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  74. Ráno piji vodu s citrónem, když není citrón doplňuji vitamín rozpustnou tabletou a zvýšený příjem ovoce a zeleniny.A pro syna jsem dokoupila sirup s betaglukany má slabší imunitu a celou zimu chudák marodí.

    Krisstynkac@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Každý den dělám ovocné šťávy z různého ovoce, rozmixuji ovoce s jogurtem a snažíme se jíst k obědu i zeleninu a jako doplněk stravy bereme celá rodina hlívu ústřičnou a opravdu to dost pomáhá a každý den dělám, do velké konvice čaj s citronem a medem a každý si dáme hrníček, pokud ho tedy nevypiju sama :-) to pak musím dělat další :-)
    marketa.heinrichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Krásné úterý,
    Já kojím. Malému bude za pár dní rok, ale je to drak, běhá jak profík :) dostává dost vitamínů ze stravy :)

    OdpovědětVymazat
  77. Máme velkou spotřebu ovoce a zeleniny. Děti jeste doplněk vitaminovych bonbonku.
    Lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Máme velkou spotřebu ovoce a zeleniny. Děti jeste doplněk vitaminovych bonbonku.
    Lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Minulý rok jsme posilovali Hlíváčkem, letos zkouším vitamín D. Jinak samozřejmě příbývá konzumace citrusových plodů a snažím se jít každý den s dětmi ven. makaface@seznam.cz

    OdpovědětVymazat