středa 5. prosince 2018

6. den / Devět balíčků Weleda a Natu od Lekarna.cz

Sponzorem šestého dne Adventního kalendáře je hlavní partner blogu e-shop Lekarna.cz.
Lekarna.cz mi pro vás letos věnovala devět balíčků. Kosmetiku Weleda jste si jako nejoblíbenější a nejžádanější odhlasovali vy sami v anketě na instagramu. Mám tu tedy pro Vás hned čtyři balíčky. Pro dalších pět z vás tu mám balíčky zdravé výživy Natu. Sama jsem měla možnost obojí otestovat. Weleda je naše stálice už od Tobískova narození, Natu je takový malý velký objev roku. Vůbec jsem o téhle značce nevěděla a teď jsem z ní tak nadšená, že uvažuji, že z jejich produktů udělám vánoční balíčky pro své blízké. Konkrétně jsme měli možnost otestovat Moringu, z které jásal zejména Kamil, který s ní měl tu čest v Africe, tam se s ní prý místní léčí a tak si ji dáváme jako prevenci proti nachlazení a chřipce. 


Balíček od Weledy pro ČTYŘI z vás obsahuje:
Věřím, že Weledu vám nemusím představovat, ostatně už se na všechny produkty na blogu objevily recenze, všechny je najdete pod štítkem "Weleda".

Balíček Natu pro PĚT z vás:
Natu vybírá to nejlepší z přírody. Motto značky je “love nature, love yourself” vychází z přesvědčení, že když budete milovat přírodu a chovat se k ní s úctou, na oplátku Vám dá ze sebe to nejlepší a nabídne ty nejlepší čisté suroviny pro Vaše zdraví. 

BALÍČEK 1
  • Natu Pampeliška - Pampeliška neboli smetánka lékařská příznivě působí na zdraví. Nejcennější látky obsahují zelené listy. Lehce nehořklá chuť prášku naznačuje, že pampeliška účinně podporuje trávení, funkci jater a je velmi účinná při celkové detoxikaci a pročištění organismu.
  • Natu Kopřiva - Obsahuje minerální látky a železo, podporuje funkci ledvin, prostaty, kardiovaskulárního systému a trávicího traktu. Přirozeně osvěžuje tělo, podporuje vitální funkce a dodává energii. 

  • Natu Moringa - Moringa olejodárná (Moringa oleifera) pochází původně z Indie, kde je po tisíciletí využívána v ajurvédské medicíně. Zmínky o ní jsou k dohledání i ve Védách (staroindických hinduistických textech). V současné době je považována za nejkomplexnější superpotravinu na světě. Její jedinečnost spočívá v tom, že se dají konzumovat/využít všechny její části – od kořenů až po listy. Právě díky této vlastnosti je v chudých oblastech Afriky, kde lidé trpí hladem, používána jako účinný prostředek v boji proti podvýživě. 


BALÍČEK 2
  • Natu Matcha Tea - Matcha Tea má stimulační účinky a podporuje metabolismus zejména díky obsahu čajového kofeinu teinu (35 mg/g). Je velmi účinný při spalování tuků, podporuje koncentraci, odbourává únavu a má antioxidační účinky.
  • Natu Matcha Tea Citrón

BALÍČEK 3
  • Natu KřemelinaPotravinářská křemelina pro vnitřní i vnější použití. Má velmi jemnou, až pastovitou strukturu, takže při konzumaci nezpůsobuje žádné nepříjemné pocity. Detoxikuje a čistí.
  • Natu Červený jílČervený jíl neboli terrasol pochází z vybraného a kontrolovaného ložiska, kde se těží ručně a pouze mechanicky se zpracovává.  Jedná se o červený prášek, který se používá k vnější i vnitřní hygieně.

BALÍČEK 4
  • Natu Stévie - stévie - "sladká tráva" - zastává funkci přírodního sladidla. 

BALÍČEK 5
  • Natu Epsomská sůl do koupele - Epsomská neboli hořká sůl je složena z minerálů hořčíku a síranu, které se vstřebávají přes kůži a proto je koupel ideální volbou, jak doplnit tyto minerály důležité pro tělo. Hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a podporuje normální činnosti svalů.  Blahodárné účinky koupele pocítíte hned po prvním vyzkoušení - uvolňuje nervový systém a uvolňuje svalové napětí. Pomáhá tak při relaxaci a regeneraci organismu nejen po sportovním výkonu.
Mimochodem věděli jste, že cena dopravy při platbě předem je pouhých 29,-? 

VÝHERCI BALÍČKU WELEDA
NATU
BALÍČEK 1
BALÍČEK 2
BALÍČEK 3
BALÍČEK 4
BALÍČEK 5

VŠEM VÝHERCŮM MOC GRATULUJI!

!POJĎ SI ZASOUTĚŽIT!
Prosím, přečti si následující text pozorně, i když přicházíš soutěžit třeba už poněkolikáté, v průběhu soutěže se může sem tam něco málo změnit a byla by škoda o výhru přijít!
  • Dej "To se mi líbí" stránce Můj fialový svět BLOG, ať Ti neutečou další soutěže a novinky z našeho světa
  • Dej "To se mi líbí" stránce Lekarna.cz jako poděkování za dárky do soutěže
  • Navštiv stránku Vypečné Vánoce a zkust štěstí ve vánoční soutěži od Lékárny
  • Do komentářů pod příspěvek zde na blogu napiš svůj mail a svůj názor na vypečené Vánoce od Lekarna.cz, který z tipů na dárky Ti přišel zajímavý? Můžeš připsat, která výhra by Tě nejvíce potěšila. Jinak budu výhry přidělovat podle pořadí, jak je vidíte v článku (první čtyři vylosovaní balíček od Weledy a pak Natu od balíčku 1 po balíček 5). Pokud by ale někdo měl zájem vysloveně např. o Epsomskou sůl a vylosovala bych ho jako prvního, sůl je jeho a balíček Weleda získá další v pořadí atd. Snad je to srozumitelné ;) 
    Komentáře, které nebudou obsahovat e-mailovou adresu do slosování zahrnu, výherce pak bude mít tři dny na to, aby se mi ozval sám, pokud tak neučiní, vylosuji výherce nového. Stejně tak pokud výherce nebude na můj e-mail s výzvou k zaslání svých údajů reagovat (viz pravidla níže).
  • Soutěž je pro čtenáře s doručovací adresou v ČR i SK! Nezapomeňte se zítra přijít podívat, zda jste měli štěstí nebo si zasoutěžit o další krásné výhry. ;)
  • Zapojit se můžete pouze dnes 5.12.2018 od 00:01 do 23:59, komentáře přidané později budou smazány a nebudou zařazeny do slosování!
  • Sdílej soutěž veřejně na facebooku a zvyš svou šanci na výhru! Do druhého komentáře však musíš přidat přímo odkaz na sdílený příspěvek nebo alespoň na svůj facebookový profil, kde půjde soutěž dohledat, ideálně v popisku označte i stránku mého blogu, aby se mi sdílený příspěvek lépe dohledával. Nezapomeň i zde připsat svůj email! Sdílení mi musíte napsat do dalšího (druhého) komentáře, jinak není v mých silách to započítávat.
  • A uděláte mi radost, když nás budete sledovat i na Instagramu, to není povinné, ale budete mít malé plus, prostřednictvím instastories s námi navíc můžete být v každodenním kontaktu ;)
!SOUTĚŽ O HLAVNÍ VÝHRU!
Chceš se zapojit i do soutěže o hlavní výhru - týdenní pobyt v Chorvatsku v Apartmánech Galeb pro celou rodinu? 
  • Splň vše uvedené výše u denní výhry 
  • Dej "To se mi líbí" stránce Apartmány Galeb
  • A přijď soutěžit zase zítra! Čím častěji se zúčastníš, tím větší šanci na výhru máš!
!HLAVNÍ VÝHRA
TÝDENNÍ POBYT v Chorvatsku v Apartmánech Galeb, apartmán č. 6  (2+1 dospělé osoby nebo max. 2+1+1 dítě do dvou let věku bez nároku na lůžko) v termínu dle výběru výherce a volných ubytovacích kapacit v období květen/červen 2019
Apartmánový dům se nachází v malém, klidném rybářském městečku Živogošće přímo u pláže. Všechny apartmány mají balkón/terasu s výhledem na moře, vlastní koupelnu a kuchyňský kout. U apartmánů je parkoviště s dostatečnou kapacitou pro všechny hosty. Hned pod domem je krásná široká oblázkovo-písčitá pláž. Termín v tomto období jsme vybrali záměrně. V květnu a červnu už bývá v této oblasti krásné slunné počasí a teplé moře, pro dovolenou s dětmi je to ideální období. A možná se tam i potkáme! 

Pokud jste tu prvně, pročtěte si pozorně princip soutěže a její pravidla!↓
 
Pravidla a princip soutěže:
Soutěž probíhá na blogu mujfialovysvet.cz. Každý den od 30.11. do 24.12.2018 se na blogu v 00:01 otevře okénko/publikuje článek s výhrou/ami pro daný den.  Jednotlivé výhry budou v článku představeny a popsány (fotografie v článcích i ve videu mohou být pouze ilustrační, řiďte se textem v článku se soutěží!). O každou z výher budete moci soutěžit pouze v ten daný den. Soutěžit můžete každý den! Je jen na vás a na štěstěně, kolik dárečků letos vyhrajete. Každodenním soutěžením navíc zvýšíte i pravděpodobnost výhry hlavní ceny - týdenního pobytu v Chorvatsku v Apartmánech Galeb (apt.6). Výherce denní výhry budu losovat vždy co nejdříve po skončení soutěže a to náhodně ze všech platných komentářů (max. dva na osobu v případě veřejného sdílení soutěže na facebooku) prostřednictvím random.org. Jména výherců posléze doplním do článku s danou soutěží a výherce samotné neprodleně kontaktuji na uvedené mailové adresy. Pokud výherce mailovou adresu v komentáři neuvede, bude mít tři dny od vyhlášení na to se mi ozvat sám. V případě, že se výherce v daném čase o výhru nepřihlásí, budu losovat výherce nového. Stejně tak pokud mi výherce do tří dnů neodpoví na můj email a nepošle mi svou adresu, vylosuji po výzvě, kterou zveřejním na facebooku, náhradníka.  
Výherce hlavní výhry budu losovat tak, že 25.12.2018 nejdříve náhodně přes random.org vylosuji jeden ze soutěžních dní a následně pak z komentářů v daném dni i výherce hlavní výhry. Výhry se vám společně se sponzory budeme snažit odesílat co nejdříve, nicméně bohužel nemůžeme garantovat doručení všech výher do Štědrého dne. 
!HODNĚ ŠTĚSTÍ!

78 komentářů:

  1. Určitě je super mít pěknou slevu na určitý sortiment zboží. Já bych si z dnešní nabídky vybrala 25 % slevu na čaje English Tea Shop.
    Jinak z tipů mě nejvíc zaujal tonometr, myslím, že není špatné.mit jeden doma..
    lenule683@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. hezký den :) já oceňuji jakékoliv slevy na dárečky před vánoci, především na přírodní a zdravotní kosmetiku, takže mě se nápad od Lekarny.cz líbí - ještě v kombinaci s adventním perníčkovým designem :) stejně tak doprava zdarma (přece jen, jsou to peníze navíc, že jo). takže za mě super! sleduji a likuji na Fb jako Barbora Francová cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavá akce,asi zkusím upéct slevu😉Kosmetiku Weleda používáme, takže by potěšila ta,ale i ostatní ceny jsou super. sdagmar@seznam.cz,fb:Dagmar Budišová

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za tip na soutěžení s Lekarna.cz,dnes jsem si upekla goji k nákupu zdarma, to se mi zrovna hodí ;) a balíček od weledy by se hodil nejvíc, už mi dochází zubní gel:D a potom of Natu balíček s moringou.
    Ladyhawke@email.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Uz dlouho chci nejaky kremy od vichy..klikla na me sleva,tak hura na to!!akorat to neplati na muj vanocni balicek co jsem mela uz dlouho vybrany,tim me nastvali a nekoupim nic.. indrova.klara@seznam.cz jinak weleda je super,mame hned nekolik produktu.

    OdpovědětVymazat
  6. Libil by se mi balicek c. 2 nebo c. 1 od Natu. Vypecene Vanoce mi upekly slevu na sonicke kartacky, ktere uz mame, kdyby byla sleva i na hlavice, uvitala bych to, a urcite poridila, takhle nevyuziji :-/ Andrea.Kabelkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Prima akce, slevy nejen pred vanoci se vzdy hodi navic moznost vyberu ze tri po upeceni 🙂 antaloval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Upekla jsem si slevu na dopravu zdarma na přípravky pro muže a ženy a to se hodí. 😉 Celkově to je super nápad od Lékarna.cz Z vašich výher vypadají skvěle všechny balíčky. misu.mikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Balíček 1 od weledy :) tereza.tauskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Akce je to pěkná a z tipů na dárky se mi nejvíce líbí alkohol tester, vždycky se hodí. :-) K.Leifertova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Líbí se mi jakákoli sleva. Dárečky/výhry nechám na náhodě :)
    Můj e-mail: zemanovaalbi@seznam.cz
    Fb: https://m.facebook.com/albina.zemanova

    OdpovědětVymazat
  12. Je to pěkná soutěž. Tipů na dárky je spousta dobrých. Záleží pro koho člověk vybírá.
    ChudobovaPeta@seznam.cz
    Nejvíce by potěšil balíček od Weledy.
    https://m.facebook.com/Malipribinacek

    OdpovědětVymazat
  13. S lekarnou.cz jsem hrála adventní kalendář už loni a musím říct, ze letos to mají opravdu promakané. Z tipu na dárky bych vybrala tonometr. Balíček by mě potěšil kterýkoliv. J.a.j.i.n.k.a@seznam.cz Hezký den

    OdpovědětVymazat
  14. Aaa, škoda, že už jsem od philipsu dárek koupila, vyskočila na mě sleva. Za mě pěkný nápad. :)
    Dost mě lákají první dva balíčky od Natu. Matcha mě zachraňovala na brigádě nočních na poště. Moringu chci dlouho zkusit.
    Terezabinovcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Vypečené vánoce mi upekly slevu 25 % na čaje APOTEKE. Škoda, že se to vztahuje jen na 3 druhy, ale i tak by určitě někoho z rodiny pod stromečkem potěšili, stejně jako všechny produkty v této soutěži. Ale jinak super akce! Když to člověku nepadne do noty jeden den, může losovat jiný den. ;-)

    kubelkova.eliska@gmail.com
    https://www.facebook.com/eliska.svobodova.9

    OdpovědětVymazat
  16. Rada by som vyhrala balicek od Weledy. Používame ju a aj sa rýchlo míňa, tak by sa zišla. Bola som pozrieť Vypecene Vianoce na Lekárna.cz, ale dnešné zľavy na neoslovili. Eva

    OdpovědětVymazat
  17. Akci od lékárny jedu už od začátku :) jelikož tam často nakupuji, takže ty slevy se mi líbí a už jsem i uplatnila :) výhra by se mi líbila Weleda, jelikož ji používáme a nebo balíček č.2,
    MK.Michaela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Vypečené Vánoce jsou super, najdeme tam dárky pro všechny.

    Katkasustrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Upekla jsem si slevu 25% sleva na čaje APOTHEKE cajiky se vždycky hodí obzvláště v zimním období
    Líbil by se mi balíček od weledy,zoubky rostou a jakékoli mazadlo je na denním pořádku:)
    kamilamakovcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Sdílím FB
    kamilamakovcova

    OdpovědětVymazat
  21. Na FB sleduji jako Lenka Fořtová (Cichá)
    lenka.cicha@email.cz
    Kvůli vypečených vánoc jsem se na lékárně registrovala :D...celkem fajn věc;) Z dnešních vypečených pro mne je zajímavá sleva na čajíky a sonické kartáčky;)

    Jinak firmu Natu jsem vůbec neznala a přijde mi dost zajímavá, z těch výherních výrobků si sice nejsem jistá, zda jsou vhodné pro těhotné a kojící, ale v případě výhry bych když tak potěšila okolí:) Vzhledem k tomu bych asi víc uvítala Weledu, ale Natu taky super!

    OdpovědětVymazat
  22. Lekarna.cz je TOP. Upekla jsem si slevu 25% na celou značku Lavera.
    Nejvíce se mi líbí balíček s Matcha Tea.

    sdílím na fb Leonidas Leonidas
    teodor.hardee@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Adventního kalendáře vypečené Vánoce se zúčastňuji od začátku. Musím uznat, že mě nějaké akce velice zaujali. Jako např. doprava zdarma, sleva na weledu, lavera... Top je balíček č.5
    hegrovaeva@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Nejvíce mě zaujaly asi dárkové balíčky od Weledy a Apotheke.
    sykorka.maru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Vypečené Vánoce mi dnes slevami nezaujaly, ale zase se vrátím :-)

    diby@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Nejzajímavější je určitě nákup za 1000 Kč, jana.vitovcova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Soutěž vypecene vánoce je super, dokonce jsem ji i využila a získala slevu. Zajimava je výhra 1000 korun ��
    Z vyher tady se mi líbí stevie.
    gabrisova.maria@gmail

    OdpovědětVymazat
  28. Vypečené Vánoce hraju již od začátku v pondělí jsem zrovna objednávala dětem balíček vitamínů na Mikuláše 😊 Lekarna.cz je super,zajímavé slevy a akce + možnost přes formulář konzultace s lékárníkem a to poštovné je taky jedineční 😊 Loni jsem zde také dobře pořídila dárek pro babičku k vánocům. 👍
    Balíček od Weledy by nás asi potěšil uplně nejvíce je to prostě TOP značka a měsíčkový olej používám od té doby co se prcek narodil.♥️Jako druhou možnost bych uvítala balíček č.1 kvůli problémům s trávením 🤔
    Krisstynkac@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, určitě budu kupovat dárky pro babičky na lekarna.cz a doprava zdarma je rozhodně super! Budu koukat častěji, teď když o tom vím. Jinak který balíček je mi jedno, všechny zní zajímavě.. :))

    OdpovědětVymazat
  30. Vypečené Vánoce se mi líbí hraju od začátku sice jsem vyhrála jen slevy a dopravu zdarma ale nevadí i tak jsem nějaké slevy využila na dárky :)blíčky jsou všechny hezké kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Vypecene Vánoce jsem neznala,ale libi se mi nápad,vyzkouším :) nejvíce by me potěšila stevie,ale ostatní balíčky jsou taky fajn :) nicifi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Už jsem tuhle na Vypečené Vánoce narazila a přijde mi to fajn zpestření před vánocemi :-) a chytit tu poukázku na 1000,- tak se vůbec nebudu zlobit :D Dneska bych si vybrala 25% slevu na purity vision, tak uvidím jestli mě to zláká k nákupu i když samozřejmě nic nepotřebuju.. Kdyby náhodou, tak bych brala spíše weledu. Maskova.D@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Vypečené Vánoce jsou pěkná akce, ale zatím mě tam nic nezaujalo. Líbila by se mi tam ta hlavní výhra, ale komu ne, že ��Jinak tady by mě potěšil balíček od Weledy a kdyby ne, tak balíček Natu c. 1.
    Jana.koloma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Super akcia mohla by byt aj na Slovensku.potesili by sme.sa kozmetike od.weledy.
    Gregorova.jaruska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. S vypečenou výhrou "peču" každý den. Slevy jsou atraktivní a baví mě to, především, když je poštovné zdarma k nákupu výrobku, to vždy ocením. Měla bych zájem o balíček Weledy.
    Email Martaa.K@seznam.cz, na FB sleduji jako Martina Walczysko

    OdpovědětVymazat
  36. Nejvíce by se nám hodil balíček 1, příp.3 nebo 5. Na lékárně soutěžím celkem pravidelně. Dnes jsem si vybrala dopravu zdarma s nákupem určitého produktu. Petra.sebestova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Vypečené Vánoce jsou fajn,sleva nebo doprava zdarma se hodí vždycky. Z tipů mě nejvíc zaujal balíček od Biodermy. Z vyher by mě potěšil balíček Matcha. liskahana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Vylosovala jsem si Goji k nákupu zdarma. Vypečené Vánoce je super akce ode dneška jí budu hrát pořád tedy až do konce :-D z tipů na dárky se mi moc líbí syroby od Kitla.líbil by se mi balíček od Natu :)
    Email: monana92@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Sdíleno https://www.facebook.com/mmachackova

    OdpovědětVymazat
  40. marketa.heinrichova@seznam.cz
    slevy jsou perfektní a už jsem nějaké i využila, zkouším štěstíčko každý den protože na lékárna.cz nakupuji často. Líbí se mi některý z balíčků natu - 1, 2, 4 a 5 balíček

    OdpovědětVymazat
  41. Vypadené Vánoce jsou super, ale na kapra, co byl předminulý rok asi nemají, ale hrajeme i tak pravidelně, lékárnu.cz sleduji už dlouho.
    Z Vánočních tipů jsou super všechny, záleží jak kdo po ven kouká.
    Z výher bychom se nám líbil balíček od Weledy.
    Silvous96@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Zhalickova@seznam.cz lékárna mívá lepší predvanocni typy i soutěže. Tato trouba je nic.moc. A pro člověka, který se zajímá o dárky je nic moc.zuzana Brnova

    OdpovědětVymazat
  43. Jak se říká, Češi milují slevy, i mě vždy nějaká ta sleva potěší :) Vybrala bych si balíček č.2 protože Matcha je prostě super! andreajara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Z lékarny mě zaujala mě nabídka zdravých potravin, které doma používáme často. Dáreček by se nám líbil stévie nebo weleda :-) labajova.romana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Na lékárně soutěžím už déle, je to super..ještě tak vyhrát těch 1000Kc. Kapr se mi ale líbil mnohem víc. Líbí se mi balíček Weleda
    Email je nikyta159@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Každá sleva je super. Jen jsem si z dnešní nabídky nic nevybrala. Iwaneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a raději bych vyhrála weledu. Jsme s mimoušem oba atopici a weleda he super

      Vymazat
  47. Nejvíce se mi líbí balíček Natu č.1.
    Vypečené Vánoce je fajn nápad, dnes na mě vyskočila 25% sleva na produkty Teresia.
    Na lekarna.cz se mi líbí hlavně cena za dopravu, 29Kč je totiž mega luxus.
    lenka.cervenova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Zdenka Jureckova e:zanetss@seznam.cz tedjsem se zaregistrovala a ze tri pernickiu jsem si nevybrala,tak treba zitra a od vas Weledu akorat znam..:)ale ostatni jsou zajimave

    OdpovědětVymazat
  49. Nejvíc se mi líbí balíček č.5
    A nejvíc se mi líbí tip pro děti: RAKYTNÍČEK multivitaminové želatinky, máme sirup a dcera ho nechce tak zkusíme asi bonbony :)
    hana.dlouha125@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Vaše dnešní výhra
    Doprava zdarma, když nakoupíte z nabídky Centrum pro muže a ženy
    Petpec@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Hezký čertovský večer, líbil se mi víc Kapřík než upečené Vánoce, ale kdo potřebuje nakupovat konkrétní značku, tak určitě ušetří.Z tipů je moc fajn Bioderma :-* pp.artep_seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Na lekarna.cz nakupuju již dlouho. Vypečene vanoce je super akce,doprava zdarma se bude hodit. Celkově mají dobre akce. Hodilo by se nam pro deti od weledy nebo biodermy.

    OdpovědětVymazat
  53. Šárka Korousová5. prosince 2018 v 17:29

    Určitě je akce od Lekarny.cz zajímavá a lákavá. Asi jí vyzkouším. ��
    Balicek od Weledy by byl super. ��
    E-mail: korousovasarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. z darku me zaujaly predevsim hracky pro nejmensi, jelikoz ocekavame brzy prirustek do rodiny.
    v lekarne jsem si upekl Vitamín C akut k nákupu od GS
    a.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  55. Sdilim na mem profilu: https://www.facebook.com/ales.taborik
    a.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Lekarna.cz tam soutezim jiz tretim rokem,loni jsem tam uplatnila slevu a vybrala pekne darky,letos se nam zatim nic nehodi,ale jeste neni konec��.lt83@email.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Doprava zdarma za nákup vit. Centrum, super nápad. Z výhry by se nám nejvíce hodila zubní pasta Weleda, která je u nás nejoblíbenšjší a jinou už ani nekupuji. charlotte.e@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Velmi mě zaujala tahle soutěž.
    Výhru bych si nechala nebo věnovala mamince k vánocům. :)
    zadrapova.v@seznam.cz
    ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  59. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  60. pečení perníčků" na lékárna. cz hrají už od začátku a zatím jsem žádnou "slevu" nevyužil. Loni se mi jejich adventní kalendář líbil více, ale nemůže se člověk zavděčit všem. Líbil by se mi balíček číslo 4, ale budu ráda za jakýkoliv. witlucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  61. Pečení perníčků proč ne, je to hezké a stylové. K Vánocům se to hezky hodí. A 1000Kč na nákup by se doopravdy hodilo ;-) Nejvíce by se mi líbil balíček od Weledy. Verca91@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Sdíleno: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10210216388926417&id=1840612529 Verca91@seznam.cz, balíček Weleda

    OdpovědětVymazat
  63. Vypečené Vánoce jsou dobrý nápad a hezké zpestření každého dne. Moc se mi líbí Vánoční Weleda balíčky a balíček od Weledy bych si přála i tady :-) janaanna18@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Sdílím: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=208423616729495&id=100026855749392

    janaanna18@seznam.cz, Weleda

    OdpovědětVymazat
  65. Vypečené Vánoce jsou fajn, třeba dnešní sleva 25% na mojí oblíbenou značku Lavera. A z tipů na dárky se mi líbí třeba WOLFBERRY Ořechy a semínka.
    Kdyby náhodou, líbilby se mi víc balíček od Weleda.
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Je to pěkná soutěž a líbila by se mi nějaká větší slevička na kosmetiku yves rocher :)
    krystovamartina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Pěkná soutěž od lékarny, ja si upekla slevu 25% sleva na čaje APOTHEKE.
    Pokud by se usmálo štěstí, tak bych brala Matchu nebo Weledu.
    katerinavitu@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Na lekarna.cz soutezim kazdy den, libila by se mi poukazka v hodnote 1000kc, nakoupila bych darky rodine :) a jinak Weleda je top, nase miminko ji má taky rádo :) petra.ferencikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Epsomska sul a matcha caje ;-) helena.xxxxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Zajimavy napad, hlavne kdo by nechtel slevu pred Vanoci. V teto soutezi bych brala vlastne kterykoliv balicek.
    anez.vesel@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  71. Upekla jsem si slevu na výrobky, co nepoužívám. Uvítala bych slevu na Weledu, Biodermu nebo Vichy. suezi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Na lekarne.cz jsem nakupovala jiz nekolikrat.zaujaly mě oříšky a dětské vitamíny.Lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Opravdu super soutěž, ta se ppvedlq! Já zboznuji oleje a nejvíc jsem si oblibila arganový, který je i v nabídce lékárny od purity vision. Ale také je úžasná mandlová řada od Weledy. Ale mmyslí, že jakýkoliv dárek každého velice potěší. Já bych si ho určitě nenechala pro sebe. Jsem ráda, když jsou lidé v mém okolo spokojens a šťastní. Proto bych pripadpří vyhrv darovala ssv mamince, která si zaslouží být obdarovávána denně!
    parizkovami@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Moc hezky udělaná soutěž od lékárna.cz, vypekla jsem si slevu a také ji použila. Takže za me super. Rada bych balíček od weledy. můj e-mail je karolinabruzkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  75. https://www.facebook.com/1414156824/posts/10213924354729030/ je odkaz na sdílení článku na mem FB , profil Ka Rol,
    e-mail karolinabruzkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  76. Ráda bych, kdyby byla šance vyhrát nějakou cenu bez nákupu, vždy zatím sleva nebo dárek k nákupu - i když někdy je to také fajn, celkem často tam nakupuji.
    jaaniickaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  77. Nápad je to určitě skvělý, kdo by nebyl rád za nějakou slevu a od lékárny je to dobrý reklamní tak, kdy si člověk tu věc koupi i když ji vlastně ani nechtěl nebo nepotřeboval 😁. Já bych dostala Goji plody zdarma,kdybych koupila něco ve zdravé výživě. A potěšil by mě balíček č.2. Email: D.Lorkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat