čtvrtek 6. prosince 2018

7. den / Tři balíčky od Indulony

Sponzorem dnešního dne se stává Indulona.
Dle mého by modrá Indulona neměla chybět v žádné domácnosti. Je to takový základ, který máme doma, co moje paměť sahá. Používala se na všechno - suché ruce, nohy, lokty, někdy i na celé tělo. A už rok je Indulona Original certifikovaná i pro dětskou péči. Mezinárodní instituce EUROFINS BEL/NOVAMANN dokonce zařadila krém Indulona Original mezi 2 % nejkvalitnějších krémů na trhu, které kdy byly v laboratoři testovány. Ne, že bych s ní děti před tím nemazala, ale teď k tomu mám oficiální "jistotu", že je to produkt vhodný i pro tu nejjemnější dětskou pokožku.  


Indulona patří mezi kultovní značky a její příběh se píše téměř 70 let. Je lídrem kategorie krémů na ruce v ČR. Ročně se vyrobí bezmála 6 milionů krémů a během jedné minuty se v závodě za přísných podmínek farmaceutické kvality vyrobí 110 kusů krémů. Předminulý rok se spolu s uvedením řady tělových mlék na trh stala Indulona plnohodnotnou kosmetickou značkou. V budoucnu by značka svým zákazníkům chtěla přinést i další nové produkty, které budou odpovídat jejich specifickým potřebám. Nejoblíbenější řady produktů jsou od loňska v nabídce také jako dárkové sety.


BALÍČEK PRO TŘI Z VÁS OBSAHUJE:
Indulona tělové mléko 400 ml, Indulona original dóza + Indulona original krém na ruce

Výherci:
VÝHERCŮM MOC GRATULUJI!

!POJĎ SI ZASOUTĚŽIT!
Prosím, přečti si následující text pozorně, i když přicházíš soutěžit třeba už poněkolikáté, v průběhu soutěže se může sem tam něco málo změnit a byla by škoda o výhru přijít!
  • Dej "To se mi líbí" stránce Můj fialový svět BLOG, ať Ti neutečou další soutěže a novinky z našeho světa
  • Dej "To se mi líbí" stránce Indulona jako poděkování za dárky do soutěže
  • Do komentářů pod příspěvek zde na blogu napiš svůj mail a třeba nějakou historku s Indulonou, máš?
    Komentáře, které nebudou obsahovat e-mailovou adresu do slosování zahrnu, výherce pak bude mít tři dny na to, aby se mi ozval sám, pokud tak neučiní, vylosuji výherce nového. Stejně tak pokud výherce nebude na můj e-mail s výzvou k zaslání svých údajů reagovat (viz pravidla níže).
  • Soutěž je pro čtenáře s doručovací adresou v ČR i SK! Nezapomeňte se zítra přijít podívat, zda jste měli štěstí nebo si zasoutěžit o další krásné výhry. ;)
  • Zapojit se můžete pouze dnes 6.12.2018 od 00:01 do 23:59, komentáře přidané později budou smazány a nebudou zařazeny do slosování!
  • Sdílej soutěž veřejně na facebooku a zvyš svou šanci na výhru! Do druhého komentáře však musíš přidat přímo odkaz na sdílený příspěvek nebo alespoň na svůj facebookový profil, kde půjde soutěž dohledat, ideálně v popisku označte i stránku mého blogu, aby se mi sdílený příspěvek lépe dohledával. Nezapomeň i zde připsat svůj email! Sdílení mi musíte napsat do dalšího (druhého) komentáře, jinak není v mých silách to započítávat.
  • A uděláte mi radost, když nás budete sledovat i na Instagramu, to není povinné, ale budete mít malé plus, prostřednictvím instastories s námi navíc můžete být v každodenním kontaktu ;)
!SOUTĚŽ O HLAVNÍ VÝHRU!
Chceš se zapojit i do soutěže o hlavní výhru - týdenní pobyt v Chorvatsku v Apartmánech Galeb pro celou rodinu? 
  • Splň vše uvedené výše u denní výhry 
  • Dej "To se mi líbí" stránce Apartmány Galeb
  • A přijď soutěžit zase zítra! Čím častěji se zúčastníš, tím větší šanci na výhru máš!
!HLAVNÍ VÝHRA
TÝDENNÍ POBYT v Chorvatsku v Apartmánech Galeb, apartmán č. 6  (2+1 dospělé osoby nebo max. 2+1+1 dítě do dvou let věku bez nároku na lůžko) v termínu dle výběru výherce a volných ubytovacích kapacit v období květen/červen 2019
Apartmánový dům se nachází v malém, klidném rybářském městečku Živogošće přímo u pláže. Všechny apartmány mají balkón/terasu s výhledem na moře, vlastní koupelnu a kuchyňský kout. U apartmánů je parkoviště s dostatečnou kapacitou pro všechny hosty. Hned pod domem je krásná široká oblázkovo-písčitá pláž. Termín v tomto období jsme vybrali záměrně. V květnu a červnu už bývá v této oblasti krásné slunné počasí a teplé moře, pro dovolenou s dětmi je to ideální období. A možná se tam i potkáme! 

Pokud jste tu prvně, pročtěte si pozorně princip soutěže a její pravidla!↓
 
Pravidla a princip soutěže:
Soutěž probíhá na blogu mujfialovysvet.cz. Každý den od 30.11. do 24.12.2018 se na blogu v 00:01 otevře okénko/publikuje článek s výhrou/ami pro daný den.  Jednotlivé výhry budou v článku představeny a popsány (fotografie v článcích i ve videu mohou být pouze ilustrační, řiďte se textem v článku se soutěží!). O každou z výher budete moci soutěžit pouze v ten daný den. Soutěžit můžete každý den! Je jen na vás a na štěstěně, kolik dárečků letos vyhrajete. Každodenním soutěžením navíc zvýšíte i pravděpodobnost výhry hlavní ceny - týdenního pobytu v Chorvatsku v Apartmánech Galeb (apt.6). Výherce denní výhry budu losovat vždy co nejdříve po skončení soutěže a to náhodně ze všech platných komentářů (max. dva na osobu v případě veřejného sdílení soutěže na facebooku) prostřednictvím random.org. Jména výherců posléze doplním do článku s danou soutěží a výherce samotné neprodleně kontaktuji na uvedené mailové adresy. Pokud výherce mailovou adresu v komentáři neuvede, bude mít tři dny od vyhlášení na to se mi ozvat sám. V případě, že se výherce v daném čase o výhru nepřihlásí, budu losovat výherce nového. Stejně tak pokud mi výherce do tří dnů neodpoví na můj email a nepošle mi svou adresu, vylosuji po výzvě, kterou zveřejním na facebooku, náhradníka.  
Výherce hlavní výhry budu losovat tak, že 25.12.2018 nejdříve náhodně přes random.org vylosuji jeden ze soutěžních dní a následně pak z komentářů v daném dni i výherce hlavní výhry. Výhry se vám společně se sponzory budeme snažit odesílat co nejdříve, nicméně bohužel nemůžeme garantovat doručení všech výher do Štědrého dne. 
!HODNĚ ŠTĚSTÍ!

81 komentářů:

  1. Indulonu mám spojenou s dětstvím u babičky, která ji ráda používala ;)
    Ladyhawke@email.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Nemůžu si vzpomenout přímo na nějakou historku ale vím s jistotou, že jsem si dřív opravdu indulonou mazala snad úplně vše :D
    zemanovaalbi@seznam.cz

    https://m.facebook.com/albina.zemanova

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Indulona je nesmrtelná a miluju jeji vůni....elis.vesela5@gmail.com

      Vymazat
  3. Indulonu mám spojenou s dědečkem, vždy po holení si dával na obličej krém Indulonu.
    teodor.hardee@seznam.cz

    Fb - Leonidas Leonidas

    OdpovědětVymazat
  4. Historku nemám, zato Indulonu tu mám doma vždycky. liskahana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Bohužel historku nemám,jen zkušenosti �� A ty jsou skvělé
    falipe@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  6. S indulounou mam spojenou vzdy nejakou osobu o ltere jsme rikaly, ze je jak indulona, taky se dobre vtira :-D Pro indulonu lichotive ;-) Andrea.Kabelkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám s Indulonou spojenou její typickou vůni a pamatuju si, že pomocí jí můj děda leštil kovové věci ;)
    lenule683@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Indulona je nepostradatelna ve vsech ohledech. Historku s ni zadnou nemam, ale jeji vune je nezapomenutelna. antaloval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Historku primo ne,ale ma babicka se mazala Indulonou cely zivot a zadny jiny krem nepotrebovala. A ja jsem k Indulone presla po porodu a za mne naprosta spokojenost nejen jako krem na ruce,ale i na cele telo. Za mne jednicka na trhu ;-) helena.xxxxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Bez Indulony ani ránu. V práci i doma stále po ruce. m.lysikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Žádnou historku bohuzbo nemám, ale modrou Indulonu používám. MK.Michaela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Indulonu používá moje mamka cely svůj život a pamatuji si ze když jsme byli malé tak sestra si jednu tubu otevřela a celá se ji pomazala, takže byla celá bílá a mastná od indulony.
    můj e-mail je karolinabruzkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. nikyta159@seznam.cz
    Tak já mám historku která se netýká přímo mě ale moji babičky a jejího psa. Babička se stará o svého psa opravdu pečlivě, obden ji i čistí zuby. Jednou si takhle na ni koupila novou psí pastu na zuby a položila ji na bezpečné místo. Když se chystala její Dášence vyčistit zuby, místo pasty vzala indulonu. Chudak Dasenka i přesto držela celý čistící proces. Asi hodinu po tom si babca furt říkal a proč z té Dasenky cítí indulonu. A pak na to přišla.

    OdpovědětVymazat
  14. Indulonu mají u nás všichni babička, mamka,i já a je skvělá na všechno. Často jako malí jsme ji mamce brali a mazali si obličeje, ať jsme celí bílí. :D misu.mikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. S indulonou zážitek mám. :D Jako malé dítě jsem ji dala babičce do květináče (jen krem-obsah tuby). Asi 14 dní chodila, kam se vys***a kocka od spotřebiče no a pak to našli. Teď bych si za to naliskala. :)
    Silvous96@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Na žádnou historku si nevzpomenu, ale vím že Indulona je oblíbená u mého táty, vybavím si vůni Indulony a vzpomenu si na taťku. K.Leifertova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Není to příběh, je to spíše poznatek a a není ode mě, nýbrž od známé. Narodil se jim syn, od narození měl atopický ekzém. Vyzkoušeli všechny různé vodičky a krémy, a nic nepomáhalo, krémy byly drahé a malé a vodičky k ničemu, až jednou jim někdo poradil modrou Indulonu a světe div se, Indulona jim zabrala a je to úžasný! také používám Indulonu a jsem moc spokojená.

    monana92@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Sdílím https://www.facebook.com/mmachackova
    monana92@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Zdenka Jurečková e:electromike@seznam.cz Indulonu pouzivame na ruce,manzel ji nosi z prace..dobre se vstrebava

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, když se řekne indulona tak si vidím moji babičku jak si mazala insulinu na obličej. Vždy říkala, že má obličej hladký jako děckou prdelku díky induloně. Lucu.alexova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Indulonu mám spojenou s babi a dědou jak nás tím pořád natírali marketa.krakova29@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Indulonu používáme doma. Naše děti ji mají moc rády, říkají, jak voní. A je pravda, že se krásně roztírá. Mám ji spojenou s dětstvím, dříve se dost používala.
    Jana.koloma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  23. vyloženě historku nemám, ale u nás doma je Indulona stálou "dekorací" i užívanou kosmetikou mého manžela. Má problémy s ekzémem na rukách a Indulona mu zabírá nejvíce, takže každý večer má mazací rituál a nedá na ni dopustit. Navíc ji má spojenou s vůní dětství, takže má i pro něj nejen léčebné, ale i duševně terapeutické účinky :) likuji jako Barbora Francová. cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. S indulonou asi žádný zajímavý zážitek nemám. Ale občas si ji koupím, není nad starý dobrý krém ��.
    hegrovaeva@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Verc27@emal.cz, Moje maminka léta krémovala indulonou boty, říkala, že ten měsíček dělá lesk jak blesk.

    OdpovědětVymazat
  26. 1denca@seznam.cz
    Historku žádnou asi nemám ale manžel kdysi nosil Indulonu z práce a já si vzpomínám na Indolunu z dětství, taková ta typická vůně Indulony :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Mám historku a skvělou, když jsem dělala jako prodavačka v oblečení chodila za námi zákaznice s malou dcerkou (ani ne 3leta) vždycky k nám chodila za pokladnu no a já obsluhoval nějakou zákazníci která platila tak jsem ji musela obsloužit a věnovat se ji Ella mezitím kramarila pod pultem. A když jsem se otočila Ella stála zády ke mě a říkala musím se namastit otočila jsem ji a obličej měla kompletně celý pokrytý 2cm vrstvou indulony a ruce taky :-D synovi s tím lecime exem a babička si ji mazala na boty:)
    kamilamakovcova@seznam.cz
    Sdílím fb

    OdpovědětVymazat
  28. žádný spešl zážitek nemám, ale indulonu požívám od malička. Teď mám od ní dokonce i tělové mléko a naprostá spokojenost :)
    katerinavitu@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  29. S modrou indulonou jsem mazala exzém naší dcerce, nic jiného nepomáhalo :-)
    labajova.romana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. Žádnou zajímavou historku s indulonou nemám. ��
    ChudobovaPeta@seznam.cz
    https://m.facebook.com/Malipribinacek

    OdpovědětVymazat
  31. Miluju modrou indulonu. Nic lepšího snad není. Pamatuju si, jak mě děti chtěli před dvěma lety masírovat, tak jsem jim podala indulonu. No dopadlo to tak, že ze zad mi musel indulonu sdělávat ještě manžel a roztírat po dětech. Tak moc mě chtěli namazat.

    OdpovědětVymazat
  32. Indulonu mám spojenou s dětstvím jako spousta ostatních tady.....Nikdy nám doma nesměla chybět ta v tom kulatém kovovém balení 😉 sdagmar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. jajda69@centrum.cz
    historku nemám, ale kladný vztah k induloně ano, už jako malou holku nás maminka skoro ničím jiným nemazala a ni na sluníčku a nikdy jsme se nespálily :-)

    OdpovědětVymazat
  34. nenulda@seznam.cz
    Když byla starší dcera malá asi 3 roky, tak si venku hrála na dvoře a já v kuchyni vařila, bylo mi podezřelé, že je venku takový klid, tak jsem jí šl zkontrolovat a jako první jsme narazila na naší ( již nežijící) vlčandu, která byla celá bílá a pak na dcerku, která taky, ani si neumíte představit jak blbě to z ní šlo dolů a to nemluvím o čubince, která vodu fakt nemusela.. Od té doby byli krémy dostatečně vysoko.

    OdpovědětVymazat
  35. Indulona to je taková dobrá klasika. Modrá je výborná i na ekzém. Nooo a jako hasiči jsme ji na závodech využívali i na pomazání spojek hadic,aby šly dobře zapojit a my byli co nejrychlejší...:-)))
    sykorka.maru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Indulonu jsem uz sto let nemela ale stale si dokážu vybavit tu specifickou vuni :) nicifi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Historku nemám, jen z dětství si doteď pamatuji tu vůni :)
    i.z2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Klasická indulona je absolutní top a historku ani ne, jen když jsme byli na horách a,že tam jsme pořád neměli jsme vosky, obchod kde by nám lyže navoskovali byl zavřený, tak jsme mazali indulonou od té doby mažeme jen jí, je to bomba!!
    Schejbalova12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. lidu.milka@gmail.com, historku žadnou zábavnnou nemám. :-)

    OdpovědětVymazat
  40. Historku s indulonou žádnou nemám, ale moje maminka jí používá na mazání rukou co pamatuju a je s ní strašně spokojená. Tak bych jí případnou výhru s radostí předala :) Maskova.D@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Historku s Indulonou nemám, ale je to vůně mého dětství, voněla z obličeje babičce, mamce a mazaly s ni i mě . Tu vůni mám tak zarytou, že když se řekne Indulona, hned se mi vybaví 😊 J.a.j.i.n.k.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Iwaneta@seznam.cz žádnou zvláštní historku nemám, ale indulona je naší stálou výbavou v létě i v zimě

    OdpovědětVymazat
  43. Jak pises Marusko..modra je zaklad, mame ji doma..nosim nam.ji deda z fabriky a nemuzu si ji vynachvalit

    OdpovědětVymazat
  44. Co se mi jen vybavuje je, že ji často používal můj táta na ruce :)
    a.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Šárka Korousová6. prosince 2018 v 14:33

    Žádnou historku si nevybavuji, ale vím, ze Indulonu ráda používá moje mamka, takže by případná výhra putovala k mamce. ��
    E-mail: korousovasarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Žádnou historku úplně nemám, ale moje děti nějak fascinuje. Jedno dítě se modrou indulonou napatlalo od hlavy a k patě a to druhé si ji spletlo s cucíkem (přesnídávkou v kapsičce) a docela mu to šmakovalo. meskjana@seznam.cz Jana S.

    OdpovědětVymazat
  47. Sdíleno na https://www.facebook.com/boruvka18?fref=ufi&rc=p
    meskjana@seznam.cz Jana S. :-)

    OdpovědětVymazat
  48. Sdílím pod svým jménem. Jsem starší generace, takže Induloně věřím už desítky let, i když je teď sortiment kosmetiky opravdu široký. Je to česká poctivá značka, díky které nemám v zimě nikdy rozpraskané ruce. redeba@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Histroku žádnou nemám ale vůně indulony mně vždy připomene babičku :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. KaluzovaMajka@seznam.cz ja sama s indulonou historku nemám. Ale podle mé babičky, je indulona nehlepdi krem na vše, hl je ory super na vrásky ☺

    OdpovědětVymazat
  51. dendrlinka@seznam.cz
    Historku nemám, ale zaujalo mě, ze některým lidem zabírá Indulona na ekzém. Vyzkouším to!

    OdpovědětVymazat
  52. Bohužel žádnou historku s indulobou nemám, nicméně některé komentáře mě tu opravdu pobavili!
    anez.vesel@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Historku nemám bohužel žádnou, ale mám indulonu spojenou s mou babičkou, která jí dlouho používala. Její slova vždy byly, na pleť stačí čistá voda a indulona .... Něco na tom bude, když má ve svém věku pěknou pleť ����
    zidkova.b1994@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. https://m.facebook.com/profile.php?ref=bookmarks

    Sdílený obsah ☺️
    zidkova.b1994@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Historku s Indulonou opravdu nemám, vtipná otázka :-)....jana.vitovcova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Indulonu používám od dětství. Nedám na ni dopustit. Děti mažu take jedině indulonou.
    Lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Indulonu používám denně celý rok, neznám lepší! Nikdy u nás doma nesmí dojít :-) Lukis2s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Sdíleno: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=392451024824705&id=100021794328886
    Lukis2s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Indulona je skvělá, jen ji nesmí najít a rozkousat pejsek, to je pak veselo :-D janaanna18@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=209007203337803&id=100026855749392
    janaanna18@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Indulona je už tradice, jsem ráda, že se na ní nezapomíná... michaela.kankova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Indulona u nás je mast na všechno :) používám i na miminko petra.ferencikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Indulona? Tu miluje i naše malá, hlavně napatlanou celou tubu na jednom malém obličeji :-D Verca91@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10210221146485353&id=1840612529 sdílím, Verca91@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Indulona, to je milá vzpomínka na dětství. Tenkrát toho moc nebylo. Krásná vůně. Modrá je top.
    lenka.cervenova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Vzpominam, že jsme ji používali na vše. I na boty😁A rodiče ji fasovali v práci. Vždy mi příjemně voněla.
    sarka.jerabkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Jednou jsem si s indulonou vyčistila zuby...nedoporučuji :)
    krystovamartina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Indulona je nesmrtelná klasika...
    jaaniickaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. https://www.facebook.com/jana.kiki.75
    jaaniickaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  70. Zadnou historku nemam, ale indulonu mam moc rada- Email je k.bedravova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Petpec@seznam.cz
    Indulonu jedine cervenou uplne na vse heslo manzela ��

    OdpovědětVymazat
  72. Ano mám, jednou jsem si spletla tubu Indulony s pastou:-))Jak nedám na Indulonu dopustit, tak tady opravdu neee:-) kulhanovap@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Snad u každého je indulona spojena s dětstvím a vzpomínkami hlavně na prarodiče.
    Adriadamova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  74. indulonu používám od mala, co si pamatuji tak už moje babička si ji nosila z práce že ji fasovali :-) dnes mi ji ale nikdo zadarmo nedá, tak si ji kupuji :-) nejlepší krém co znám
    marketa.heinrichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Žiadnu zaujímavú príhodu s Indulonou nemám, ale znamená pre mňa prvú pomoc pre vyštípané a vysušené ruky od zimy :-)
    dinkyka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  76. Indulonu používám u dětí, když mají hodně suchou pokožku, nedám na ni dopustit! petra.sebestova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  77. Také znám indulonu z dětství, pouzivala ji moje maminka i babička a proto ji pouzivam také

    OdpovědětVymazat